Hoofdmenu

De kaartverkoop voor Bachdag Amersfoort is gesloten. Er zijn nog enkele tientallen kaarten aan de zaal te verkrijgen. Wij verzoeken u deze met pin te betalen. 

Kol-Sjariem

o.l.v. Martien van der Zwan

Programma - zaterdag 8 oktober 2022

16:00 uur
St. Joriskerk
Kleinkoor Kol-Sjariem
o.l.v. Martien van der Zwan; begeleid door een strijkkwartet en piano

Kol-Sjariem

www.kolsjariem.nl

Reformatorisch Kleinkoor Kol-Sjariem is een regionaal koor opgericht in september 1991 onder de naam Reformatorisch Jongerenkoor Kol-Sjariem. De naam Kol-Sjariem is Hebreeuws en betekent: “Stem der zangers”.

Vanaf de oprichting tot 2000 is Evert van Dijkhuizen dirigent geweest van het jongerenkoor. Daarna hebben we een wisseling gehad van verschillende dirigenten. Met ingang van mei 2000 staat het koor, dat uit ongeveer 25 leden bestaat, onder leiding van Martien van der Zwan uit Alphen aan den Rijn.

Kol-Sjariem concentreert zich op het zingen van voornamelijk klassieke koorwerken, waarvan de teksten zijn ontleend aan Gods Woord. Daarnaast zingen we nog psalmbewerkingen en andere geestelijke liederen.

Ieder jaar worden diverse uitvoeringen gegeven, waaronder ons traditionele Adventsconcert. Ook wordt er op avonden gezongen ten bate van verschillende goede doelen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er speelt rond de Bachdag? Schrijf je dan in voor onze nieuwbrief! Klik hier!