Hoofdmenu

De kaartverkoop voor Bachdag Amersfoort is gesloten. Er zijn nog enkele tientallen kaarten aan de zaal te verkrijgen. Wij verzoeken u deze met pin te betalen. 

Johann Sebastian Bachschool

Programma - zaterdag 8 oktober 2022

Johann Sebastian Bachschool

www.bachschool.nl

De Bachschool

Wij, muziekdocenten van de muziekschool in Soest willen een ode brengen aan Johann Sebastian Bach: de grootste componist en muziekinspirator aller tijden. Vandaar onze naam: De Bachschool. Bach's werk beïnvloedt ons muziekonderwijs tot op de dag van vandaag. Kinderen en volwassenen die muziekles hebben spelen allemaal muziek van Bach of spelen muziek door Bach geïnspireerd: klassiek, pop, jazz en noem alle soorten muziek maar op.

De Bachschool voor muziekonderwijs

In deze tijden waarin cultureel onderwijs onder druk staat, willen wij ons opvallend duidelijk profileren met de naam Johann Sebastian Bach School voor muziekonderwijs.

Johann Sebastian Bach

De muziek van Johann Sebastian Bach heeft ons altijd de basis gegeven om op te bouwen. Door zijn naam aan onze school voor muziekonderwijs te verbinden zien wij de toekomst rooskleurig tegemoet.

Toekomst

Een toekomst waarin we elkaar steeds meer nodig hebben en ons daarom verheugen op de samenwerking met het Herman van Veen Arts Center en het Orgelfonds Oude Kerk Soest.

Partners

De Johann Sebastian Bach School is onderdeel van de driepoot samen met het Orgelfonds Oude Kerk Soest en het Herman van Veen Arts Center.

Herman van Veen

Herman van Veen is beschermheer van de Johann Sebastian Bach School. Dit levert leerlingen van onze school enorm veel voordelen op zoals gezamenlijke festiviteiten en verschillende podia zoals de Oude Kerk Soest en het Herman van Veen Arts Center op de Paltz in Soest.

Docenten van de Bachschool

Het docententeam is vanaf september 2015 gestart onder de nieuwe naam Bachschool. Alle individuele muzieklessen voor kinderen en volwassenen zijn zonder subsidie van de Gemeente Soest voortgezet.

Locatie

De locatie Muziekschool Soest bestaat al bijna 40 jaar op het Kerkplein 1. Duizenden inwoners van Soest hebben er in die 40 jaren hun muzieklessen gevolgd en nog steeds ben je er van harte welkom om een muziekinstrument te leren bespelen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er speelt rond de Bachdag? Schrijf je dan in voor onze nieuwbrief! Klik hier!