Hoofdmenu

De kaartverkoop voor Bachdag Amersfoort is gesloten. Er zijn nog enkele tientallen kaarten aan de zaal te verkrijgen. Wij verzoeken u deze met pin te betalen. 

Irma Vos

www.bachschool.nl

Irma Vos studeerde fluit aan de conservatoria te Rotterdam en Utrecht, bij Ruud Maas, Jo Hagen en Abbie de Quant. Tijdens en na haar studie heeft zij veel in kamermuziekensembles gespeeld, in vaste en ad hoc bezettingen. Ook remplaceerde Irma in orkesten als het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Radio Symfonie Orkest. In Het Nederlands Fluitorkest speelt zij vanaf 1995 eerste fluit en piccolo, waarmee zij diverse tournees en radio opnames maakte. Ieder jaar speelt Irma een aantal cantates in Amersfoort en Hoorn.

Al tijdens haar studie begon Irma 31 jaar geleden met les geven. Eerst in Rotterdam en Nieuwerkerk aan den IJssel en vanaf 1986 werkt ze bij Scholen in de Kunst Amersfoort, waar zij dwarsfluit- en blokfluitlessen geeft. Zij heeft een lesmethode ontwikkeld voor zeer jonge kinderen. Irma leidt veel gevorderde leerlingen op, die verbonden zijn aan de School voor Talent, deelnemen aan concoursen, en zelfstandig concerten kunnen geven buiten de muziekschool.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er speelt rond de Bachdag? Schrijf je dan in voor onze nieuwbrief! Klik hier!