Hoofdmenu

De kaartverkoop voor Bachdag Amersfoort is gesloten. Er zijn nog enkele tientallen kaarten aan de zaal te verkrijgen. Wij verzoeken u deze met pin te betalen. 

Francien Post

www.francienpost.nl

Al sinds haar opleiding op het Utrechts Conservatorium bij Abbie de Quant, is Francien verslingerd aan kamermuziek en speelt ze in diverse ensembles. Zo speelde ze in het Collegium Musicum Judaicum olv Chaim Storosum. In dit ensemble liep zij haar man cellist Sander Westphal tegen het lijf. Met pianiste Corien van den Berg, met wie Francien ook intensief samenwerkt in de lespraktijk, vormen ze Trioforte. Daarnaast speelt ze samen met harpiste Judith Jamin. Francien heeft twee cd's opgenomen: met het fluit-orgel duo Amersfoort Airways de cd European Tour en de cd VIBES! een live-registratie van een concert met Judith Jamin.

Gelijk op met haar liefde voor het podium gaat haar liefde voor het lesgeven. Sinds 1996 heeft Francien in haar woonplaats Amersfoort een privélespraktijk, waarin ze lesgeeft aan zowel kinderen als volwassenen, beginners en gevorderden. Veel van haar leerlingen zijn actief in kamermuziekensembles, studentenorkesten en amateur symfonieorkesten. Een aantal leerlingen wint geregeld prijzen op diverse concoursen en ook hebben een paar leerlingen ervoor gekozen om van muziek hun beroep te maken.

Daarnaast verzorgt Francien diverse workshops, jureert ze bij het Nationaal Fluitconcours en werkt ze als kamermuziek coach. Ook gaf ze voor de Nederlandse Fluit Academie van Emily Beynon, solofluitiste bij het Koninklijk Concertgebouw Orkest, les aan talentvolle kinderen tot 12 jaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er speelt rond de Bachdag? Schrijf je dan in voor onze nieuwbrief! Klik hier!