Hoofdmenu

De kaartverkoop voor Bachdag Amersfoort is gesloten. Er zijn nog enkele tientallen kaarten aan de zaal te verkrijgen. Wij verzoeken u deze met pin te betalen. 

Eric Fennis

www.ericfennis.nl

De magische klank van de blokfluit heeft al vroeg zijn hart gestolen. Leermeesters van verschillende conservatoria waaronder Walter van Hauwe, hebben hem het vak geleerd met als resultaat Cum Laude afstuderen.

Eric Fennis werkt samen met vele musici waaronder Lucy Horsch. Met oa het trio Miss Jane’s Party onderzoeken zij via improvisatie de interactie tussen beeldende kunst en muziek. Met Maaike Roelofs en Vaughan Schlepp verdiepen zij zich in barokmuziek maar schuwen het experiment niet wat altijd weer een verfrissende kijk op de muziek laat horen.

Zelf ultieme muziek momenten beleven is fantastisch maar ervaring kunnen doorgeven is net zo fijn.’ Als musicus, blokfluitpedagoog en psychosynthese-counselor en natuurliefhebber heeft hij zijn bedrijf RifleBirdMusic waarin hij mensen helpt:

  • Heel goed worden op je instrument
  • Het notenschrift transformeren tot “Thrilling Music”
  • Muziek aanvoelen, begrijpen en uitvoeren
  • Hoe je jouw talenten rijkelijk kunt laten stromen.

Eric is naast RBM werkzaam als blokfluitpedagoog en ensemblecoach bij Scholen in de Kunst, Amersfoort en het Muziekplein/Cultura Ede .

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er speelt rond de Bachdag? Schrijf je dan in voor onze nieuwbrief! Klik hier!