Geachte redactie,

Dank u voor uw interesse voor Bachdag Amersfoort op 8 oktober 2022. Dit twee-jaarlijkse evenement wordt georganiseerd door de Stichting Bachdag Amersfoort. Deze stichting heeft tot doel om de muziek van Johann Sebastian Bach en geïnspireerd door Bach te laten klinken in de mooie binnenstad van Amersfoort. Dit wordt gedaan door zowel professionele musici als amateurs. We hanteren een fair-pay beleid voor de professionals. De amateur-musici en de organisatie ontvangen geen financiële vergoeding. Inkomsten worden verkregen uit fondsen, subsidies, sponsoring en donaties. 

Graag verzoeken we u om aandacht te geven aan de Bachdag Amersfoort. Daarmee helpt u ons om de dag tot een succes te maken en kunnen uw lezers een mooie muzikale belevenis tegemoet zien. 

Ter illustratie kunt u een impressie van Bachdag Amersfoort 2018 bekijken op dit Youtube-filmpje

We hebben hieronder een viertal persberichten klaargezet die u kunt gebruiken bij de publicatie:

Ander materiaal, vrij te gebruiken: 

Logo van de Bachdag 2022
  Flyer

Wilt u zelf een tekst schrijven met unieke informatie over de Bachdag of heeft uw beeldmateriaal nodig, neem dan gerust met ons contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of eventueel telefonisch op 06-214 196 80

Vriendelijke groet

Egbert Prins
PR Bachdag Amersfoort

We tellen af voor de Bachdag!

88

Dagen

10

Uren

38

Minuten

18

Seconden