Suzuki Muziekschool Amerfoort

Suzuki Muziekschool Amerfoort

Programma

De voorbereidingen voor de Bachdag zijn volop bezig, op dit moment zijn we bezig met het samenstellen van het programma. Komt u later nog eens terug voor het programma.

Suzuki Muziekschool Amerfoort

suzukimuziekschool.nl

De Suzuki Muziekschool Amersfoort is een collectief van enthousiaste, gediplomeerde docenten viool, cello en gitaar. Zij geven muziekles aan kinderen vanaf plm. 3 jaar. Muziekles volgens de Suzukimethode is als het leren van een taal.

Zoals je leert praten omdat je overal om je heen je moedertaal hoort, kun je liedjes leren spelen wanneer je de muziek al heel vaak gehoord hebt. Dit alles doe je stap voor stap en in je eigen tempo. Muziekdocenten volgen hiervoor na hun conservatorium de opleiding tot Suzukidocent. Bij de Suzukimethode krijgt je kind zowel individuele les als groepsles.

Heb je belangstelling voor muziekles voor je kind, kom dan gerust eerst samen met je kind een paar keer kijken bij zo’n individuele les of bij een groepsles. Een positieve omgeving is belangrijk bij het leren. Als ouder begin je dan ook zelf met een korte oudercursus om de eerste beginselen van het instrument onder de knie te krijgen. Zo ervaar je hoe het voor je kind zal zijn en ben je straks beter in staat je kind te helpen.