Studio Pauline

ism Adriaan Plantinga

Studio Pauline

Programma

De voorbereidingen voor de Bachdag zijn volop bezig, op dit moment zijn we bezig met het samenstellen van het programma. Komt u later nog eens terug voor het programma.

Studio Pauline

www.studiopauline.nl

Studio Pauline staat onder leiding van Pauline de Jager en is gespecialiseerd in kinderdanslessen op diverse locaties (o.a. in Amersfoort-Vathorst, Leusden en Bilthoven). Dansstudio Pauline geeft o.a. Streetdance, Klassiekballet en Hip Hop, Streethop en Ballet Workout, Breakdance, Musical en Tapdance.

Pauline de Jager

Pauline danst al vanaf haar vijfde jaar. Zij begon met beatballet en klassiek ballet. Tijdens de middelbare school volgde zij de Vooropleiding Showdans bij Penney de Jager. Vanaf haar zestiende jaar danste zij als professioneel danseres bij het Ballet van Penney de Jager en het Holland Show Ballet. Zij danste met Penney de Jager in diverse televisieshows: de Willem Ruis Show, de Sterrenshow, de Showbizzquiz, etc. Ook trad zij met het Showballet op in binnen- en buitenland. Bij het Holland Show Ballet danste zij bij o.a. Doet-ie-‘t-of-doet-ie-‘t-niet en ook bij vele andere binnen- en buitenlandse (tv-)shows.

Naast alle dans-, choreografie-, regie- en productiewerkzaamheden heeft Pauline ook veel modellenwerk gedaan: reclame, fotoreportages en ‘modeshows lopen’. Ook heeft zij gezongen als achtergrondzangeres bij Nederlandse artiesten. Op dit moment zingt Pauline nog steeds! Ze is één van de dames van ‘The Dutch Andrews Sisters’, een geweldige live act. Ze treden zeer regelmatig op voor Veteranen, de Marine en andere speciale evenementen. Pauline zingt ook in ‘The LadySingers’, 4 dames die live de beste ’70’s, ’80’s en ’90’s hits zingen!. Daarbij is zij ruim tien jaar lang Frau Antje geweest in Duitsland. Als Frau Antje vertegenwoordigde zij namens het Hollands Zuivelbureau met promotionele werkzaamheden (televisie en kranten).  Tijdens haar danscarrière heeft Pauline (vanaf haar veertiende jaar!) ook altijd al lesgegeven. Zij volgde diverse opleidingen (Steps, Aerobics en Kinderdans). Maar tochbleek steeds weer: het geven van danslessen aan kinderen is ‘haar ding’!