De Kandelaar

Heiligerbergerweg 64, 3816 AL Amersfoort

De Kandelaar

Programma

De voorbereidingen voor de Bachdag zijn volop bezig, op dit moment zijn we bezig met het samenstellen van het programma. Komt u later nog eens terug voor het programma.

De Kandelaar

Hartelijk welkom bij De Kandelaar. Wij zijn één van de negen gemeenten van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt in Amersfoort Centrum. We zijn een levendige stadsgemeente met ongeveer 480 leden.


Elke zondag komen we samen in het kerkgebouw De Kandelaar om God te ontmoeten en te eren. We zingen, bidden en luisteren naar wat God ons in de Bijbel te zeggen heeft - als het goed met ons gaat, maar ook als het ons tegen zit. Na afloop van de ochtenddienst is er koffie en thee en blijven veel kerkgangers napraten. Daarnaast vinden er gedurende de week vele activiteiten plaats, zoals Bijbelstudie, diaconale projecten, ontmoeting.


Wil je een kerkdienst bijwonen? Elke zondag om 10.00 en 17.00 uur is er een samenkomst in kerkgebouw De Kandelaar aan de Heiligenbergerweg 64 in Amersfoort. De samenkomst wordt ook rechtstreeks uitgezonden via kerkdienstgemist.nl.

www.kandelaar-amersfoort.nl